Com intentar forrellar i quedar-te a mitges

No penseu malament. Amb forrellar no em refeirexo al que vosaltres us esteu pensant.

Fa un temps que se m’havia posat entre cella i cella anar a sopar a un dels millors restaurants de Sabadell, el Forrellat. Varies persones me l’havien recomanat i a moltes pàgines d’opinió el deixen molt bé ( tripadvisor ).

Arriba el dia que em decideixo per anar-lo a provar, truco per fer la reserva, i la meva sorpresa és què el número pertany a un altre restaurant. Pregunto si aquest és el Forrellat i em diuen que és el Duo, però em deixen entreveure que tenen algo a veure amb el Forrellat. Llavors reservo taula per a 2 per anar-lo a provar.

Arribem al restaurant, i quasi no hi ha indicis de que ho sigui, si no t’hi fixes no es veu massa el cartellet de Restaurant que hi ha a les finestres. Entrem a la entrada, i veiem que hi ha el menú degustació molt similar del que m’havien parlat del Forrellat, plats similars i mateix preu. Uns quasi 40 euros per cap.

Entrem, demanem la taula i demanem el menú degustació. Tot molt bo, d’aquest no en tinc cap queixa. Preguntem a un dels cambrers quina relació te el restaurant amb el Forrellat, i pel que ens diu s’han ajuntat amb el Gotim i han obert aquest Duo, pel que han tancat el Forrellat. Aquí ja haviem resolt el gran dubte que teniem. :)

Les meves impressions sobre el nou restaurant han estat bones i no tant bones. Per la qualitat del menjar són molt bones, pel preu el veig correcte, però el local no està a l’alçada i el servei segons com tampoc. El local és un edifici que te cert encant però sense estar aprofitat. Des de fora gairebe no es nota que sigui un restaurant. Un cop dins hi ha dues zones ben diferenciades. L’entrada hi ha dos sales per a grups grans, que estan bastant bé, però a dins hi ha una sala gran que no te cap encant. Una sala tota blanca, sense cap tipus de diferenciació. A mi em recordava als menjadors de molts molts hotels de 2/3 estrelles, on simplement hi ha unes taules per menjar. Per mi un restaurant que se suposa que te certa categoria hauria de tenir algo, a part del menjar, que es diferencii de la competència. En aquest cas no te res especial.

Tot aquesta “crítica” si es vol anar a sopar amb amics o en grup, si que recomanaria el restaurant però si vols anar amb la parella a un lloc especial, no el recomano. Li falta algo, i més tenint altres restaurant menys cars i amb més diferenciació.

Per últim vull dir que aquest restaurant fa molt poc que l’han obert, i per tant aquestes coses encara estan a temps de redreçar-les, i no ho tindrien gens difícil de fer-ho.

Fins aquí la meva revisió del Restaurant Duo de Sabadell. Hi vaig anar amb moltes ganes, però em vaig quedar a mitges.

One thought on “Com intentar forrellar i quedar-te a mitges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>